fbpx

MY FAVORITE LEATHER

LEATHER WALL

MY FAVORITE LEATHER® WALL  biedt uitkomst voor een overzichtelijk en aantrekkelijk overzicht van uw hoogwaardige leercollectie. Deze stalenwand is voorzien van een grote stalenkast, waarbij u van elke kleur een showroom-staal uit kunt nemen om af te stemmen op een meubel of interieur. Het is mogelijk om de samplecards van de Wall af te halen en toe te voegen aan uw project of mee te geven aan uw klant. Snel, eenvoudig, praktisch en zeer inspirerend!

Modern, Klassiek, Vintage of Retro over smaak valt niet te twisten, voor elke leersoort is wel een liefhebber te vinden.

FAN WALL

(700 X 2400 MM)

FAN WALL

Bekijk hieronder het artikeloverzicht van de fan wall
Broadway - Saxony Blue

Broadway

Broadway is een volnerf aniline leersoort en is plantaardig na gelooid. Het leer is vacuüm gedroogd, waardoor de vaste nerfstructuur van de West-Europese stierenhuiden behouden blijft. Broadway heeft een transparante en heldere finish, waardoor de natuurlijke kenmerken zichtbaar zijn, waaronder insectenbeten, aniline strepen en nerfstructuur verschillen.  Door technologische ontwikkelingen in de afgelopen jaren is het mogelijk om Broadway in felle aniline en metallic kleuren te produceren.

ROMANCE - TAUPE

ROMANCE

Romance is een semi-aniline met een elegante, gladde nerfstructuur. Het leer is soepel en heeft een zacht, aangenaam en warm oppervlaktegevoel.Romance heeft een licht twee-toon kleurafwerking waardoor Romance een levendig karakter heeft. Romance is afgewerkt met een rijke, glanzende finish en is heeft hierdoor een sterke toplaag dat het leer beschermd tegen oppervlakkig vuil en krassen.

EMPIRE - ELMWOOD

EMPIRE

Empire is een sterke, warme aniline leersoort. De zijdezachte Touch maakt Empire een van de meest comfortabele leersoorten. Kenmerkend voor Empire is de zijdezachte touch, de vaste nerfstructuur en is minder krasgevoelig dan aniline leersoorten op wax-basis. Door de lichte beschermlaag zal Empire minder snel een patina effect vertonen, en langer haar prachtige uni kleur behouden. Alleen de beste huiden zijn geschikt voor Empire. Dit soepele aniline leer wordt gemaakt van premium geselecteerde stierenhuiden uit West-Europa.

DUTCH JEWEL - PEBBLE

Dutch Jewel

Dutch Jewel is een volnerf aniline leersoort en ontwikkeld door middel van de moderne stonewash techniek. De stonewash geeft Dutch Jewel het luxueuze ‘ton sur ton” karakter waarbij de kleurnuances goed zichtbaar zijn.In de nabehandeling is Dutch Jewel voorzien van  een zeer aangename, zachte finish die beschermd tegen oppervlakkig vuil en krassen.

In gebruik zal Dutch Jewel een eigen Patina krijgen en haar karakter zal versterken. Enkel hoogwaardige West-Europese stierenhuiden worden ingezet om Dutch Jewel te produceren. Dutch Jewel is een volnerf leersoort waarbij de haar inplant en alle sporen van het leven zoals schrammen, insectenbeten en littekens nog zichtbaar zijn.

Déjà Vu - Brown

Déjà Vu

Déjà Vu is een Aniline leersoort gemaakt op Zuid-Amerikaanse huiden. Déjà Vu heeft een vintage uitstraling en een gladde nerfstructuur. Déjà Vu is op oliebasis geproduceerd, waardoor het zogenaamde pull-up effect ontstaat. Wanneer Déjà Vu gestoffeerd wordt verplaatst de olie zich, waarbij er diepte in het leer ontstaat, ook wel two-tone effect genoemd. De natuurlijke kenmerken van de Zuid-Amerikaanse huiden zijn duidelijk zichtbaar o.a. tics, genezen beschadigingen, aniline strepen en nekstrepen.

ARIZONA - MUD

arizona

Arizona is een robuuste, natuurlijke aniline gemaakt op hoogwaardige buffel huiden. Het prachtige karakter van de buffel; zijn insectenbeten, zijn grove nekstrepen, anilinestrepen en kleurnuances maakt Arizona een van de meest geliefde leersoorten.

COMPLETE COLLECTIE OVERZICHT

Conanti