fbpx

VIVALDI | SENSE OF SEASONS

 

 

 

MET EEN RIJK KLEURENPALET BESTAANDE UIT MAAR LIEFST 56 KLEUREN, PASSEND BIJ ELK SEIZOEN,

IS ONS ARTIKEL VIVALDI HET PRODUCT VAN DE MAAND OKTOBER. GENIET VAN DEZE WARME ZACHTE HERFST KLEUREN

U ONTVANGT DE GEHELE MAAND OKTOBER 50% KORTING OP VIVALDI STALEN!

 

INTRODUCING  VIVALDI

Vivaldi is een duurzame, sterke leersoort met een mooie, natuurlijke nerfstructuur. Door de speciaal ontwikkelde afwerklaag is deze semi-aniline eenvoudig in onderhoud en resistent tegen vuil, dus net zo praktisch als een afgedekte leersoort!  Om u een zo breed mogelijk kleurenpalet te bieden hebben wij onlangs 28 kleuren toegevoegd. Daarmee heeft u keuze uit maar liefst 58 kleuren met een sterke eigenschap en het warme gevoel van een aniline leersoort.  Vivaldi is geschikt voor toepassingen die een duurzame afwerking vereisen en zal sierlijk verouderen waarbij haar oorspronkelijke karakter altijd zal blijven bestaan!

Specificaties:
Vivaldi wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit Zuid-Duitse stierenhuiden. Deze huiden zijn gemiddeld 5.0-5.5m2 groot en zeer geschikt voor het bekleden van grote oppervlakten.
Dikte: 1.4—1.6 MM

Semi-Aniline:
Semi-aniline leersoorten zijn aniline geverfd met een toegevoegde laag van pigmenten of een toplaag om de duurzaamheid en kleurconsistentie te verbeteren. Oneffenheden en natuurlijke kenmerken blijven zichtbaar.

28 PRACHTIGE NIEUWE KLEUREN

VRAAG HIER UW SAMPLES AAN MET 50% KORTING

TOEPASSINGEN & ONDERHOUD

Deze sterke semi-aniline leersoort is zeer geschikt om te verwerken op o.a.  meubels en tassen en daarmee toepasbaar in de sectoren hotel & restaurant, wonen en accessoires.

Vivaldi is een semi-aniline voorzien van een lichte finish, waardoor het leer is beschermd tegen oppervlakkig vuil. Door zwaar intensief gebruik wordt de beschermlaag aangetast en kan het leer beschadigen. Wij adviseren het leer te behandelen bij de wisseling van de jaargetijden, met name van kou naar warm en het daarbij in- of uitschakelen van de verwarming.  In samenwerking met partner LCK zijn er diverse producten ontwikkeld voor een zo lang mogelijke levensduur van uw leer. Bekijk hier het passende advies.

Conanti